REKLAMATIONER
När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt. Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss helst via e-post hej@linadurell.se innan du skickar något. Lägg med kvittot/ordersedeln så vi kan identifiera returen. Kom ihåg att du ansvarar för frakten till oss.

ÅNGERRÄTT
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar efter att beställningen har betalats. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös gäller ej ångerrätt, bytesrätt eller återbetalning. Om en vara är specialbeställd eller förändrad från sitt originalutseende gäller ej öppet köp eller bytesrätt.

RETUR

Maila hej@linadurell.se för att få en retursedel. Vi kan erbjuda pengarna tillbaka eller byte mot annan färg, storlek eller annan vara/varor. Varan ska återsändas i samma skick som du mottog den, dvs. oanvänd.. Vänligen notera att varorna ska packas i sina originalförpackningar vid retur, och att alla etiketter ska sitta kvar. Om detta inte uppfylls så gäller ej ångerrätt, bytesrätt eller återbetalning.  Vid fläckar och dyl. gäller ej ångerrätt, bytesrätt eller återbetalning. Vi rekommenderar att returer skickas med postpaket för att kunna spåras, då vi ej ersätter bortsprungna returer. Skicka ej returer som postförskott. Återbetalning för varan sker till det konto som du angett på retursedeln. Vi godkänner inte returer avsända senare än 20 dagar efter inköpsdagen. Vid byte till en annan storlek av samma vara står vi för frakten för den nya varan.